• Hey Guest,

As you know, censorship around the world has been ramping up at an alarming pace. The UK and OFCOM has singled out this community and have been focusing its censorship efforts here. It takes a good amount of resources to maintain the infrastructure for our community and to resist this censorship. We would appreciate any and all donations.

Bitcoin Address (BTC): 39deg9i6Zp1GdrwyKkqZU6rAbsEspvLBJt

Ethereum (ETH): 0xd799aF8E2e5cEd14cdb344e6D6A9f18011B79BE9

Monero (XMR): 49tuJbzxwVPUhhDjzz6H222Kh8baKe6rDEsXgE617DVSDD8UKNaXvKNU8dEVRTAFH9Av8gKkn4jDzVGF25snJgNfUfKKNC8

• Security update: At around 2:28AM EST, the site was labeled as malicious by Google erroneously, causing users to get a "Dangerous site" warning in most browsers. It appears that this was done by mistake and has been reversed by Google. It may take a few hours for you to stop seeing those warnings.

If you're still getting these warnings, please let a member of staff know.
S

stink144

(F) looking for women from Poland for mutual #exit
Dec 29, 2024
26
I need people from Poland to help each other discuss our methods and support each other mentally through this journey. We can even make a group chat somewhere. I need emotional support

• Hugs
  • Like
Reactions: Hotsackage, requiemforadream, Dai and 2 others
yowai

yowai

Experienced
Aug 28, 2024
250
Ja jestem ale na razie tylko tu siedzę tylko żeby się wygadać i dla wsparcia

• Like
Reactions: stink144
S

stink144

Dec 29, 2024
26
Ja jestem ale na razie tylko tu siedzę tylko żeby się wygadać i dla wsparcia
Ja szukam troche innego "wsparcia" na ten moment bo na prawde to samemu jest gorzej to przygotowywac.. Nie rozumiem dlaczego ludie chca "exit" sami. Wsparcie emocjonale by tu bardzo pomoglo, mam nadzieje ze to nie jest against rules. Jestem po prostu that samotna w tym wszystkim ze nie wytrzymuje. I nie moge sobie nawet poradzic z przygotowywaniem mojej metody... Nie mam zadnej opcji, po prostu cierpie juz cale zycie I przez lata utknieta w jednym pokoju. Z millionami prob wyjscia z tego, wjec to nie jest tak ze nie probowalam. Po prostu grupa osob jest lepsza niz robienie tego samemu mam nadzije ze sie ktos znajdzie.
Nie moge sie zabic irl bo nie mam jak, wiec cierpie Cale dnie sama w swoim pokoju, bez pieniedzy I samodzielnosci

Last edited:
  • Aww..
  • Hugs
Reactions: Dai, freakypossum and yowai
K

Kanoh

Member
Dec 31, 2024
13
Ja też z PL, na razie czytam i mentalnie sie przygotowuje, nie podjąłem jeszcze decyzji na 100% ale myśle codziennie.

S

stink144

Dec 29, 2024
26
Man even this kind of help is unattainable for me...

yowai

yowai

Experienced
Aug 28, 2024
250
A jaką metodę wybrałaś? Jeśli chodzi o sn to łatwo tu zdobyć

S

stink144

Dec 29, 2024
26
A jaką metodę wybrałaś? Jeśli chodzi o sn to łatwo tu zdobyć
Nie wiem jeszcze, jak moge to zdobyc? Musze miec kpgos zeby my wytlumaczyl bo jestem ze spectrum autyzmu I NGL mam problem ze zrozumieniem tuch metod. Myslalam o sposobie z masks do nurkowania I gazem ale nie mieszkam sama I nie mam jak zamowic wszystkich rzeczy

yowai

yowai

Experienced
Aug 28, 2024
250
Za grosze jest na allegro tylko musisz wpisać polską nazwę tej substancji, no i poczytać ten wątek o tym
Też mam autyzm, pjona 😬
Mam nadzieje ze nie dostane bana za samo wspomnienie o tym

S

stink144

Dec 29, 2024
26
Za grosze jest na allegro tylko musisz wpisać polską nazwę tej substancji, no i poczytać ten wątek o tym
Też mam autyzm, pjona 😬
Jak sie nazywa substancja? Na prawde nie moge juz czekac
Moze nie dlugo Bede miala mozliwosc zamowiania rzeczy are nie jestem pewna. Chcialabym zeby ktos mi po prostu pomogl anf bym to juz miala z glowy

yowai

yowai

Experienced
Aug 28, 2024
250
Azotyn sodu ale resztę informacji musisz poszukać sama bo nie wiem czy to legalne kierować kogoś w tym kierunku
W ogóle to mieszkasz sama czy z kimś? Wspominałaś że nie masz pieniędzy więc się tak zastanawiam czy jesteś może na zasiłku, bo jeśli masz zdiagnozowany ten autyzm to możesz dostawać zasilek przez niepełnosprawność/niezdolność do pracy

Last edited:
yowai

yowai

Experienced
Aug 28, 2024
250
Sorki jeśli jednak już na 100% zdecydowałaś na odejście, wiem sama jak jest ciężko z tym zaburzeniem i też mnie wiele razy doprowadzało do najczarniejszego myślenia ale mimo wszystko jakoś ciężko widzieć kogoś w podobnej sytuacji i czuje się potrzebę pomocy 😕

• Like
Reactions: stink144
M

mrelief82

Broken to 1000 pcs
Nov 23, 2023
143
Hej napisz do mnie , ja tu wisze od roku na tym forum … ostatnio mnie ktoś wystawił , potencjalny partner a tak naprawdę mnie oskubał . Też mam problemy ze zorganizowaniem czegokolwiek jednak plan był . Wciąż mam nadzieję czasami ze się uda jeszcze , ale zaraz wiem że nie i kilka momentów w których powinnam już odejść przez ten stan przeżyłam , jednak nic nadal do przodu :(

• Like
  • Hugs
Reactions: requiemforadream, stink144 and yowai
requiemforadream

requiemforadream

This little fellow is getting tired
Jan 1, 2025
43
Witam kolegów i koleżanki :ahhha: chętnie podyskutuje.

requiemforadream

requiemforadream

Jan 1, 2025
43
Mam ogromny dylemat apropos metody. Pracowałem w pogotowiu i mam doświadczenie w obsłudze butli (z tlenem) oraz reduktorów dlatego opcja z helem albo argonem wydaje mnie się prostsza i bardziej znajoma niż szczegółowy research na temat azotynu sodu. Przeczytałem megapost i rozwiało to moje wątpliwości. SN wydaje się bardziej bezpieczne bo w razie odratowania nie ma aż takich skutków ubocznych a tym bardziej uszkodzenia mózgu. Niemniej nie mieszkam sam. Wsparcie emocjonalne było by przydatne. Macie jakieś przemyślenia na temat metod?

S

stink144

Dec 29, 2024
26
Mam ogromny dylemat apropos metody. Pracowałem w pogotowiu i mam doświadczenie w obsłudze butli (z tlenem) oraz reduktorów dlatego opcja z helem albo argonem wydaje mnie się prostsza i bardziej znajoma niż szczegółowy research na temat azotynu sodu. Przeczytałem megapost i rozwiało to moje wątpliwości. SN wydaje się bardziej bezpieczne bo w razie odratowania nie ma aż takich skutków ubocznych a tym bardziej uszkodzenia mózgu. Niemniej nie mieszkam sam. Wsparcie emocjonalne było by przydatne. Macie jakieś przemyślenia na temat metod?
Mysle ze metoda z gazem bylaby bardziej bezpieczna I mniej ryzykowna. Na razie nie wiem duzo o SN, ale zaczynam czytac. SN wydawajo my sie bardziej straszne

requiemforadream

requiemforadream

Jan 1, 2025
43
Mysle ze metoda z gazem bylaby bardziej bezpieczna I mniej ryzykowna. Na razie nie wiem duzo o SN, ale zaczynam czytac. SN wydawajo my sie bardziej straszne
Bezpieczeństwo zależy od okoliczności. Ja muszę brać pod uwagę, że ktoś by mnie znalazł bo nie mam własnego lokum. Wtedy gaz wydaje się okropny bo doprowadziłby ewentualnie "tylko" do uszkodzenia mózgu. W takiej sytuacji SN wydaje się bezpieczniejsze.
"SN wydawajo my sie bardziej straszne"

Straszne to jest to, że eutanazja nie jest legalna w tym chorym kraju :pfff:

Last edited:
S

stink144

Dec 29, 2024
26
Bezpieczeństwo zależy od okoliczności. Ja muszę brać pod uwagę, że ktoś by mnie znalazł bo nie mam własnego lokum. Wtedy gaz wydaje się okropny bo doprowadziłby ewentualnie "tylko" do uszkodzenia mózgu. W takiej sytuacji SN wydaje się bezpieczniejsze.

Straszne to jest to, że eutanazja nie jest legalna w tym chorym kraju

To prawda, bylam naiwna I myslalam ze to jest cos osiagalnego dlamnie a gdy zdalam sobie spare ze nie to czulam sie uwieziona

• Like
  • Hugs
Reactions: mrelief82 and requiemforadream
K

Kanoh

Member
Dec 31, 2024
13
Ja prawdopodobnie robie SN w hotelu. Wiem, że to niefajne, że zmusze kogoś postronnego by odnalazł moje zwłoki ale na razie nie widze innego wyjścia. Wszędzie ktoś by mnie w końcu znalazł.

• Like
Reactions: requiemforadream
freakypossum

freakypossum

Member
Dec 24, 2024
10
Ja też PL. Życie mi sie z dnia na dzień posypało. Mieszkałem za granicą, niedługo wracam do Polski, licze że trochę się ogarnę ale miło widzieć że sn jest łatwo dostępny w razie czego.

• Like
K

Kanoh

Member
Dec 31, 2024
13
Na razie jeszcze jest ale nie wiadomo jak długo, zwłaszcza, ze często zamawiają zza granicy jak znajdą stronę.

S

stink144

Dec 29, 2024
26
Isn't sodium nitrite obtainable in Poland?
I realized yesterday that it is
Z jakiegos powodu nie moge wysylac wisdomosci do ludzi wiec jakby cos to wysylajcie do mnie

• Like
Reactions: requiemforadream and nembutaldream
R

Rhymester

useless
Aug 9, 2023
102
Hey, I'm from Poland as well. It's been a while since I spoke to someone from Poland. I only speak to my parents in Polish, so I guess I would be the type of person to send voice messages cuz my Polish grammar sucks. Feel free to reach out to me. I also don't want to die alone and I've been a member of this forum for quite some time now.
Hey, I'm from Poland as well. It's been a while since I spoke to someone from Poland. I only speak to my parents in Polish, so I guess I would be the type of person to send voice messages cuz my Polish grammar sucks. Feel free to reach out to me. I also don't want to die alone and I've been a member of this forum for quite some time now.
Ta wiadomość powinna być po Polsku 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• Love
requiemforadream

requiemforadream

Jan 1, 2025
43
I realized yesterday that it is
Z jakiegos powodu nie moge wysylac wisdomosci do ludzi wiec jakby cos to wysylajcie do mnie
Też nie mogę wiadomości wysyłać, dziwne.

M

mrelief82

Broken to 1000 pcs
Nov 23, 2023
143
Ja prawdopodobnie robie SN w hotelu. Wiem, że to niefajne, że zmusze kogoś postronnego by odnalazł moje zwłoki ale na razie nie widze innego wyjścia. Wszędzie ktoś by mnie w końcu znalazł.
Ja też za opcją hotelu , szczególnie z kimś co byłoby idealne . Tak czy siak ktoś znajdzie ciało … jednak dobrze by było oszczędzić tego osobie niewinnej i nie doświadczonej . Teraz pomyślałam że możnaby zgłosić się na Sor i tam umrzeć w kolejce , służby medyczne bardziej są przyzwyczajone do widoku ciała . Oczywiście zbyt duże ryzyko odratowania …

S

stink144

Dec 29, 2024
26
Ja też za opcją hotelu , szczególnie z kimś co byłoby idealne . Tak czy siak ktoś znajdzie ciało … jednak dobrze by było oszczędzić tego osobie niewinnej i nie doświadczonej . Teraz pomyślałam że możnaby zgłosić się na Sor i tam umrzeć w kolejce , służby medyczne bardziej są przyzwyczajone do widoku ciała . Oczywiście zbyt duże ryzyko odratowania …
To prawda zbyt duze ryzyko. Odpada

yowai

yowai

Experienced
Aug 28, 2024
250
Też dopiero co sobie uświadomiłam że jest dostępny u nas, tyle tego pisania o problemach z dostępnością że myślałam że trzeba będzie zamawiać przez dark neta xD Tak to sobie na luzie zamówię w razie gdyby miał być kiedyś problem ze zdobyciem, na razie nie mogę sobie pozwolić na odejście bo boję się jak to wpłynie na moich rodziców.

• Love
S

stink144

Dec 29, 2024
26
Też nie mogę wiadomości wysyłać, dziwne.
U ciebie nawet nie mam opcji zeby wyslac wiadomosc a u innych osob mam
Też dopiero co sobie uświadomiłam że jest dostępny u nas, tyle tego pisania o problemach z dostępnością że myślałam że trzeba będzie zamawiać przez dark neta xD Tak to sobie na luzie zamówię w razie gdyby miał być kiedyś problem ze zdobyciem, na razie nie mogę sobie pozwolić na odejście bo boję się jak to wpłynie na moich rodziców.
Tez take myslalam. A to nawet nie jest drogiee XD