Endqualia
Member
- Jun 6, 2019
- 72
Wonder if anyone else is from Serbia here, or some ex yu country? Just curious. Ko je jos iz Srbije?
Last edited:
As you know, censorship around the world has been ramping up at an alarming pace. The UK and OFCOM has singled out this community and have been focusing its censorship efforts here. It takes a good amount of resources to maintain the infrastructure for our community and to resist this censorship. We would appreciate any and all donations.
Bitcoin Address (BTC): 39deg9i6Zp1GdrwyKkqZU6rAbsEspvLBJt
Ethereum (ETH): 0xd799aF8E2e5cEd14cdb344e6D6A9f18011B79BE9
Monero (XMR): 49tuJbzxwVPUhhDjzz6H222Kh8baKe6rDEsXgE617DVS
A to iz inostranstva ili odavde?Pa ima ovde u recourses temi...ja Sam nasla na netu moze da se naruci...
Ja jos od juna, sto bi znacilo 6 meseci. Well, damn... 6 meseci filozofiram na suicide forumu i i dalje sam ovde.koliko ste dugo na forumu?
Pa da, ljudi su drustvena stvorenja, i ovo je pored ostalog i drustvena mreza za depresivne i nezadovoljne zivotom. Mozes da se zalis na licne probleme u zivotu, koliko god banalni bili, i dobijas empatiju i razumevanje u vidu virtuelnih hug-ova.ja sam poprilicno nov na ovu temu i mislio da ljudi koji su na forumu budu tu dok pokupe sve informacije, do mesec dana-dva max, i cao. Kad ono medjutim..
Da, ja bih zato ipak izabrala bezbednije metode. Bezbednije... pa da.mislim da me je veci strah od neuspeha i da ostanem jos poremeceniji ili deformisaniji no sto jesam...
da nisam picka ne bi kemijala kako nabaviti N, nego bih se bacila s nebodera i djenja...
sumnjam, bas, da bih prezivjela pad sa 15-16 kata..nijedna metoda nije sto posto sigurna i to me ne sprijecava da odustanem od namjere.bacanje s nebodera i sl. nije dobra ideja jer postoji velika vjerovatnoca da prezivis i ostanes invalid i onda nisi prispjela nigdje - tj. onda si tek u problemu... poznajem nekoliko ljudi koji su se tako sjebali...
Jel I'ma neko iskustva sa Nitrogenom ili zna nesto u vezi toga...
nisam iz srbije, ali... slazem se sa izjavom da smo picke, haha. vec nekih 5 godina visim po forumima ovog tipa (iako nijedan nije bio dobar kao SS, SS je vjerovatno first of its kind) i istrazujem metode. nadam se da ce mi ovo biti zadnji ovakav forum i da cu uspjeti :-) cekam svoj natrijev nitrit...
Da, azot...nego ako znas nesto detaljnije o tome kao sto je zapremina I neke tehnicke stvari dobro mi dosla pomoc...
lepo si to napisala. Ne znam da li aludiras na nitritnu kiselinu, u tom slucaju ja bar ne znam gde bi se mogla nabaviti, a kao nagon za povracanjem, ne znam kako to spreciti? ja sam poprilicno nov na ovu temu i mislio da ljudi koji su na forumu budu tu dok pokupe sve informacije, do mesec dana-dva max, i cao. Kad ono medjutim..
Ja sam do pre nekoliko dana o dobrom starom vesanju bas istrazivao onako ukljucio matematiku i fiziku, kupio taj kanap, savrsene omce, ali ali.. nije sigurica i bezbolno, drugo, gde to uraditi da me neko ne pronadje, mislim da me je veci strah od neuspeha i da ostanem jos poremeceniji ili deformisaniji no sto jesam...